Εξειδικευμένες μεμβράνες

Μετασχηματισμοί για στάνταρ γυαλί

Η ειδική γκάμα μεμβρανών της SunTek παρέχει λειτουργικούς, ελκυστικούς τρόπους για να βελτιώσετε όλα τα μεγέθη και τα στυλ του οικιστικού χώρου. Προσφέρουμε πλήρως ιδιωτικές και ημι-ιδιωτικές επιλογές, σε μια παλέτα από λευκό, μαύρο, κρύσταλλο και καθρέφτη. Μπορούν να αναμιχθούν, να κοπούν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και υποστηρίζουμε την απόδοση και την αντοχή τους με την περιορισμένη εγγύηση ενός κατασκευαστή.

Οι εξειδικευμένες μεμβράνες δημιουργούν νέες δυνατότητες. Μπορούν να μετατρέψουν το τυποποιημένο γυαλί σε αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό, χωρίς το κόστος του ειδικού γυαλιού. Μπορούν να μαλακώσουν και να φιλτράρουν το φως. Μπορούν να μετατρέψουν το κύριο μπάνιο σας σε ιδιωτική όαση. Ή μπορούν να σκοτεινιάσουν ένα δωμάτιο για το ιδανικό περιβάλλον οικιακού κινηματογράφου.

Οι πιθανές εφαρμογές είναι άπειρες, καθώς οι ειδικές μεμβράνες είναι κατάλληλες για εγκατάσταση σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια από γυαλί: εξωτερικά παράθυρα ή συρόμενες γυάλινες πόρτες, γυάλινες πόρτες καμπίνας και άλλα. Σας προσκαλούμε να διαβάσετε για τα στυλ που προσφέρουμε και να ανοίξετε το μυαλό σας σε όλες τις δημιουργικές δυνατότητες εγκατάστασης.

Σειρές εξειδικευμένων μεμβρανών

Επενδύσεις σε αξία και απόδοση

Διακοσμητική + Ήμι-Ιδιωτικότητα

2M White Matte Series

Η εξειδιεκευέμνη μεμβράνη 2M White Matte Decorative & Semi-Private SunTek’s 2M White Matte (αμμοβολή) δημιουργεί ελκυστικές, ημιδιαφανείς επιδράσεις σε εξωτερικές ή εσωτερικές γυάλινες επιφάνειες.

Διακοσμητική + Πλήρη Ιδιωτικότητα

White Out Series

Η μεμβράνη White Out αλλάζει την διαπερατότητα ενός τζαμιού με μία αδιαφανή, λευκή επεξεργασία η οποία μπλοκάρει την θέα εντελώς.

Διακοσμητική + Πλήρη Ιδιωτικότητα

Black Out Series

Η εξειδικευμένη μεμβράνη SunTek Black Out μπορεί να δημιουργήσει υψηλή δραματικότητα μόνη της, με ειδικό κόψιμο, ή να συνδυαστεί με άλλες εξειδικευμένες μεμβράνες. Δημιουργεί πλήρης ιδιωτικότητα, καθιστώντας την πλέον κατάλληλη για περιοχές που απατούν ολοκληρωμένη προάσπιση.

Διακοσμητική + Πλήρη Ιδιωτικότητα

Crystal Series

Η σειρά μας Crystal Series προσομοιώνει την εμφάνιση ενός χαραγμένου γυαλιού χωρίς την ταλαιπωρία και κόστος ενός γυαλιού σχεδιαστή. Είναι μία κλασσική, ευέλικτη εμφάνιση η οποία μπορεί να συνδυαστεί φυσικά με μία ευρεία ποικιλία εμπορικών περιβαλλόντων.

Μονόπλευρη Ιδιωτικότητα

DR Mirror Series

Η σειρά μας DR Mirror μεταμορφώνει ένα κανονικό γυαλί σε μονόπλευρο καθρέφτη. Με τη μία πλευρά να είναι ιδιαίτερα ανακλαστική και την άλλη αντανακλαστική, είναι η ιδανική επιλογή για διακριτική επίβλεψη εκπαιδευτικών ή λιανεμπορικών χώρων.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.