Ηλιακές Μεμβράνες

Ηλιακός έλεγχος στο σπίτι

Οι οικιακές ηλιακές μεμβράνες της SunTek ελευθερώνουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού για να απολαύσουν τα αναζωογονητικά αποτελέσματα του φυσικού ηλιακού φωτός, χωρίς όλες τις ανεπιθύμητες συνέπειες όπως η θερμότητα, αντηλιά και επιβλαβείς ακτίνες UV που συνήθως το συνοδεύουν.

Προσφέρουμε μια ποικιλία ειδικά διαμορφωμένων μεμβρανών που έχουν σχεδιαστεί με τεχνολογίες sputtered, hybrid και all-metal. Αυτό παρέχει επιλογές στο επίπεδο ηλιακής προστασίας διασφαλίζοντας την εμφάνιση που ταιριάζει στην αρχιτεκτονική κάθε σπιτιού και στις προτιμήσεις κάθε ιδιοκτήτη.

Επειδή η επαγγελματική εγκατάσταση και η διαρκής ανθεκτικότητα είναι εξίσου κρίσιμα για ιδανικά αποτελέσματα, κατασκευάζουμε προϊόντα τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική χρήση, χρησιμοποιώντας μη διαβρωτικές διαμορφώσεις οι οποίες δεν απαιτούν στεγανοποίηση άκρων όταν είναι δυνατόν. Όλες οι σειρές ηλιακών μεμβρανών μας υποστηρίζονται επίσης από την εγγύηση του κατασκευαστή. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη.

Σειρές ηλιακών μεμβρανών

Ηλιακός έλεγχος στο σπίτι

Σχεδόν Αόρατη

Ultra-VisionDS™ Series

Αυτή η φασματικά επιλεκτική σειρά μεμβρανών αποτελεί την ναυαρχίδα της SunTek, προσφέροντας στυλ για εξωτερική και εσωτερική εγκατάσταση. Έχει εκλεπτυσμένη παρουσία κι από τις δύο μεριές ενώ φιγουράρει αντι-διαβρωτική κατασκευή.

Ευδιάκριτη και Ουδέτερη

SymphonyDS™ Series

Καθρέφτης απ' έξω και ουδέτερο από μέσα, αυτή η σειρά μεμβρανών τζαμιών βοηθά στην προστασία κατά ζημιών από την ηλιακή ακτινοβολία, κατά άβολων θερμικών σημείων και της ενοχλητικής αντηλιάς. Ο ελάχιστος χρόνος στεγνώματος προσφέρει επίσης άμεση διαύγεια.

Ζεστή και Ουδέτερη

Dual-ReflectiveDS™ Series

Όπως και η SymphonyDS™, αυτή η σειρά προσφέρει εξαιρετική ηλιακή προστασία ενώ είναι αντανακλαστική από έξω και ουδέτερη από μέσα. Η διαφορά βρίσκεται ότι προσφέρει πιο ζεστό τόνο φωτός στο εσωτερικό, κάτι που προτιμούν κάποιοι ιδιοκτήτες.

Μπρούτζινη ή Ουδέτερη

InfinityDS™ Series

Αυτή η σειρά είναι δημιουργημένη με την επαναστατική, αντιδιαβρωτική τεχνολογία μεμβρανών sputtered. Προσφέρει ηλιακά οφέλη και επιλογή μεταξύ μπρούτζινων ή ουδέτερων τόνων, ενώ γίνεται να εγκατασταθεί είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά.

Καθρέφτης

SilverDS™ Series

Η τεχνολογία Vapor-coated aluminum κάνει αυτή τη μεμβράνη αντικατοπτρική κι από τις δύο πλευρές, αντιδιαβρωτική ενώ προσφέρει πανίσχυρη αντανάκλαση θερμότητας, αντηλιάς και υπεριώδους ακτινοβολίας. Διατίθενται στυλ τόσο για την εξωτερική όσο και για την εσωτερική εγκατάσταση.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.