Logo of suntek on a car

Μεμβράνες προστασίας

Μέγιστη προστασία χωρίς συμβιβασμούς

Οι προστατευτικές μεμβράνες της SunTek ελέγχονται αυστηρά σύμφωνα με τις υψηλότερες κυβερνητικές και εμπορικές απαιτήσεις, διασφαλίζοντας το βέλτιστο επίπεδο προστασίας χωρίς αισθητικούς συμβιβασμούς. Μπορούν να αντέξουν τυφωνικούς ανέμους, εκρηκτική πίεση, βανδαλισμό όπως και μεγάλα ή μικρά θραύσματα υψηλής ταχύτητας. Αυτή η δέσμευση στην ποιότητα είναι ο κύριος λόγος οι μεμβράνες SunTek έχουν εγκατασταθεί σε κτίρια κύρους, όπως το New York’s Grand Central Station και στα γραφεία της αμερικάνικής Γερουσίας U.S. Senate Offices στην Washington, D.C.

Οι κτιριακοί ιδιοκτήτες θα εκτιμήσουν τα διάφορα επίπεδα φυσικής προστασίας της SunTek, όπως και την ευρεία στιλιστική γκάμα η οποία κυμαίνεται από καθαρές και ουδέτερες μεμβράνες μέχρι δραματικές και κατοπτρικές. Επιπρόσθετα στην προάσπιση ιδιοκτησίας και κατοίκων, οι μεμβράνες μας μπλοκάρουν το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας διατηρώντας εσωτερικά φινιρίσματα, έπιπλα και εμπορεύματα σαν καινούργια.

Κερδίζοντας την καλύτερη προστασία με την SunTek δε σημαίνει ότι θα χάσετε την εξωτερική θέα ή εσωτερική άνεση. Οι προϊοντικές σειρές μας ηλιακών και προστατευτικών μεμβρανών μπλοκάρουν μέχρι και το 67% της ενέργειας που εκπέμπονται από τον ήλιο, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι λογαριασμοί των κλιματιστικών και να διατηρείται ένα χαλαρωτικό και παραγωγικό περιβάλλον. Πολλές από τις μεμβράνες μας μειώνουν σημαντικά τόσο το ημερήσιο όσο και το νυχτερινό εκτυφλωτικό φως, βελτιώνοντας την ακτινοβολία του φυσικού φωτός και προσφέροντας απαράμιλλη οπτική διαύγεια. Όλα τα προϊόντα μεμβρανών της SunTek υποστηρίζονται από την περιορισμένη εγγύηση του κατασκευαστή. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την περιορισμένη εγγύηση του κατασκευαστή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας ή επισκεφτείτε έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα μας.

Σειρές μεμβρανών προστασίας

Επενδύσεις σε ασφάλεια και αντοχή

Εξαφανιζόμενη Ηλιακή Ακτινοβολια + Ασφάλεια

Clear Series

Οι μεμβράνες Crystal-clear προσφέρουν μία ολοκληρωμένη γκάμα προστατευτικών πλεονεκτημάτων για εμπορικά κτήρια και τους κατοίκους τους. Είναι διαθέσιμες σε μονόφυλλες, δίφυλλες ή τρίφυλλες κατασκευές οι οποίες κυμαίνονται από 2 έως 21 χιλιοστά πάχους.

Ελάχιστα Ορατή Ηλιακή Ακτινοβολία + Ασφάλεια

Ultra-Vision™ Series

Αυτή η φασματικά επιλεκτική, αντιδιαβρωτική σειρά μεμβρανών είναι η κορυφαία της SunTek στην προστασία. Συνδυάζει κορυφαία ηλιακή τεχνολογία με ιδιότητες ενίσχυσης γυαλιού οι οποίες αντέχουν σε φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές ενέργειες, βιομηχανικά ατυχήματα και κλοπές.

Διπλή Ανάκλαση Ηλιακής Ακτινοβολίας + Ιδιωτικότητα

Symphony™ Series

Αποκλειστική κατασκευή για καθαρή, ουδέτερη εξωτερική εμφάνιση και χαμηλή εσωτερική αντανακλαστικότατα. Προσφέρει προστατευτική δύναμη και την καλύτερη ηλιακή απόδοση με άμεση διαύγεια λόγω του ελάχιστου χρόνου στεγνώματος.

Καθρεφτίζουσα Ηλιακή Ενέργεια + Ασφάλεια

Silver™ Series

Η τεχνολογία Vapor-coated aluminum κάνει αυτή τη μεμβράνη ανακλαστική κι από τις δύο πλευρές ενώ προσφέρει εξαιρετική ηλιακή απόδοση η οποία περιλαμβάνει αντανάκλαση θερμότητας, αντηλιάς και υπεριώδους ακτινοβολίας.

Προστασία Ξεφλουδίσματος

Anti-Graffiti Series

Ένα ουσιαστικά απαρατήρητο, ανθεκτικό στις γρατζουνιές στρώμα το οποίο μειώνει ακριβούς καθαρισμούς και αντικαταστάσεις τζαμιών. Παρουσιάζει μία μοναδική κόλλα εύκολα αφαιρέσιμη, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Επιλέξτε κατασκευή μεμβράνης 4 ή 6 χιλιοστών.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.