Μεμβράνες τζαμιών για οικιακή χρήση

Οικιακές αναβαθμίσεις στην ηλιακή ενέργεια, ασφάλεια και ιδιωτικότητα που αλλάζουν την ζωή

Η SunTek προσφέρει μια πλήρη σειρά καινοτόμων ηλιακών λύσεων, ασφάλειας και εξειδικευμένων μεμβρανών για καλύτερη ζωή στο σπίτι. Οι ηλιακές μεμβράνες μας είναι μια σύγχρονη, εναλλακτική λύση για τη διατήρηση θέασης σε σχέση με την επεξεργασία των παραθύρων. Βελτιώνουν την απόδοση του γυαλιού μετριάζοντας τις επιπτώσεις του ήλιου εμποδίζοντας τις ακτίνες UV, αντανακλώντας τη θερμότητα και δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον για χρήση ηλεκτρονική οθόνης.

Διαθέσιμα με και χωρίς ηλιακά οφέλη, οι μεμβράνες ασφαλείας μας συμβάλλουν στην αποθάρρυνση εισβολών και τη μείωση των ατυχημάτων ενισχύοντας το γυαλί, ώστε να είναι πιο δύσκολο να θρυμματιστεί. Η μεμβράνη κατά των γκράφιτι χρησιμεύει ως προστατευτικό φράγμα στις εξωτερικές επιφάνειες του κτιρίου, καθιστώντας τον καθαρισμό μετά τον βανδαλισμό παιχνίδι, με εύκολη αφαίρεση της μεμβράνης.

Οι εξειδικευμένες μεμβράνες είναι κατάλληλες για ιδιωτικότητα ή διακοσμητικές ανάγκες, με επιλογές για τη συνολική ή μερική κάλυψη της θέας. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν την τεχνολογία DesignerSeriesAdhesive για ευκολία εγκατάστασης και οπτική ευκρίνεια.

Επιλογές ταινιών παραθύρου κατοικίας

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Επικοινωνήστε με αντιπρόσωπο του εργοστασίου ή με πιστοποιημένο προμηθευτή για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση του προϊόντος.

Solar

Ανακλαστικό, Διπλά-Ανακλαστικό, Ψεκασμένο και Ουδέτερο

Συμπληρώστε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στιλ ή προϋπολογισμό με τεχνολογία ηλιακής μεμβράνης η οποία έχει κατασκευαστεί για να βοηθήσει στη μείωση της σκληρής αντηλιάς, θερμών σημείων και ξεθωριάσματος από τον ήλιο.

Security Films

Καθαρή Προστασία, Ασφάλεια+Ηλιακη Ενέργεια και αντί-γκράφιτι

Ξεγελάστε πιθανούς εισβολείς, μειώστε την δριμύτητα ατυχημάτων, και απωθήστε βάνδαλους με τα προϊόντα ενίσχυσης ασφαλείας τα οποία έχουν σχεδιαστεί να φαίνονται ουδέτερα ή σχεδόν αόρατα.

Specialty Films

Λευκό ματ, Black Out, White Out, κρύσταλλο και χαμηλής αντανάκλασης (Low-ReflectiveDS™)

Οι ειδικές μεμβράνες SunTek κυμαίνονται από διακριτικές μέχρι δραματικές, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν διακοσμητικά την ιδιωτικότητα.

SunTek επίδειξη ασφάλειας και προστασίας μεμβρανών τζαμιών

Αυτό το βίντεο είναι μία επίδειξη του πως μπορείτε να ενδυναμώσετε γυαλί προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο/στρώμα προστασίας με την μεμβράνη SunTek 13 χιλιοστών Ασφάλειας και Προστασίας. Για να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσατε με την SunTek Hellas ή με τον αντιπρόσωπο πωλήσεών σας.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.