Ταινίες παραθύρων για εμπορική χρήση

Επένδυση σε αξία και απόδοση

Οι μεμβράνες SunTek έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες των εμπορικών ακινήτων, δοκιμασμένες για απόδοση και υποστηριζόμενες από την εγγύηση κατασκευαστή. Εφαρμόζουμε καινοτόμα τεχνολογία με έμφαση στην ευελιξία και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ικανοποίηση διαρκείας.

Οι αντηλιακές μας μεμβράνες αποφέρουν σημαντικές αποδόσεις, συμβάλλοντας στη μείωση των ενεργειακών δαπανών, ενώ παράλληλα αυξάνουν την άνεση και την παραγωγικότητα των κατοίκων. Οι θερμοκρασίες, η αντανάκλαση της οθόνης και η εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου βελτιώνονται με την επαγγελματική εγκατάσταση της μεμβράνης.

Η συλλογή μεμβρανών ασφαλείας συμπεριλαμβάνει μία μεμβράνη αντι-γκράφιτι σχεδιασμένη για αντοχή σε γρατζουνιές και για αφαίρεση χωρίς υπολείμματα, έτσι ώστε να απωθεί βάνδαλους που επιχειρούν να κάνουν ζημιά στο εξωτερικό ενός κτιρίου. Όλες οι ανάγκες ιδιωτικότητας, αναγνωρισιμότητας μάρκας και διακόσμησης μπορούν να απαντηθούν εξειδικευμένα από την σειρά των ειδικών μεμβρανών μας. Με τις λύσεις που προσφέρουν οι μεμβράνες επαγγελματικών χώρων της SunTek μπορείτε να περιμένετε αύξηση στη αξία ιδιοκτησίας και βελτίωση των σχέσεων με τους ενοικιαστές, δύο βασικοί συντελεστές για την διατήρηση μίας επιτυχημένης επαγγελματικής ιδιοκτησίας.

Επιλογές SunTek μεμβρανών για εμπορικά τζάμια

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Επικοινωνήστε με αντιπρόσωπο του εργοστασίου ή με πιστοποιημένο προμηθευτή για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση του προϊόντος.

Solar

Ανακλαστικό, Διπλά-Ανακλαστικό, Ψεκασμένο και Ουδέτερο

Συμπληρώστε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στιλ ή προϋπολογισμό με τεχνολογία ηλιακής μεμβράνης η οποία έχει κατασκευαστεί για να βοηθήσει στη μείωση της σκληρής αντηλιάς, θερμών σημείων και ξεθωριάσματος από τον ήλιο.

Security Films

Καθαρή Προστασία, Ασφάλεια+Ηλιακη Ενέργεια και αντί-γκράφιτι

Ξεγελάστε πιθανούς εισβολείς, μειώστε την δριμύτητα ατυχημάτων, και απωθήστε βάνδαλους με τα προϊόντα ενίσχυσης ασφαλείας τα οποία έχουν σχεδιαστεί να φαίνονται ουδέτερα ή σχεδόν αόρατα.

Specialty Films

Λευκό ματ, Black Out, White Out, κρύσταλλο και χαμηλής αντανάκλασης (Low-ReflectiveDS™)

Οι ειδικές μεμβράνες SunTek κυμαίνονται από διακριτικές μέχρι δραματικές, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν διακοσμητικά την ιδιωτικότητα.

SunTek επίδειξη ασφάλειας και προστασίας μεμβρανών τζαμιών

Αυτό το βίντεο είναι μία επίδειξη του πως μπορείτε να ενδυναμώσετε γυαλί προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο/στρώμα προστασίας με την μεμβράνη SunTek 13 χιλιοστών Ασφάλειας και Προστασίας. Για να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσατε με την SunTek Hellas ή με τον αντιπρόσωπο πωλήσεών σας.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.