Μεμβράνες παραθύρων αυτοκινήτων

Αποδεδειγμένη απόδοση σε μία ευρεία γκάμα τεχνολογιών και τεχνοτροπιών

Η Sun Tek παρέχει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και στους επαγγελματίες προμηθευτές της ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και απόδοση της μεμβράνης τζαμιών το καθένα με έναν ξεχωριστό τρόπο. Θεωρούμε σημαντική την ικανοποίηση όλων των πελατών ως προς τα προϊόντα και γι’ αυτό δεν διαπραγματευόμαστε την διαμόρφωση τους για την διευκόλυνση της τοποθέτησης τους, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να έχει πλεονεκτήματα.

H αξιοπιστία των αποχρώσεων και βαφών μας οφείλεται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες δοκιμασμένες στον χρόνο, που προσφέρουν διάφορα στυλ και πλούσιες μαύρες ή οπτικά διαφανείς αποχρώσεις. Υποστηρίζουμε τα προϊόντα αυτά με μία ορισμένου χρόνου εγγύηση και περήφανα σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε στυλ ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε μεμβράνες είτε κεραμικές χωρίς μέταλλα είτε από άνθρακα και αποτρέψτε παρεμβολές στο σήμα του GPS, του ραδιοφώνου ή του κινητού τηλεφώνου σας. Κάντε την διαφορά με ένα προηγμένο βιομηχανικό λουκ ή με μία διαφανή μεμβράνη που προσδίδει ένα πιο διακριτικό λουκ και δεν αλλάζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Εξομοιωτής τοποθετημένων μεμβρανών παραθύρων αυτοκινήτων

Επιλέξτε χρώμα και τύπο οχήματος. Κατόπιν παρατηρήστε τις διαφορετικές ποσοστιαίες διαπερατότητες φωτός (Μεταφορές Μεταβλητού Φωτός, VLT) όπως αυτές θα φαίνονταν στην μπροστινή, πλάγια και πίσω μεριά του οχήματός σας.

Επιλογές SunTek μεμβρανών για παράθυρα αυτοκινήτων

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Επικοινωνήστε με αντιπρόσωπο του εργοστασίου ή με πιστοποιημένο προμηθευτή για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση του προϊόντος.

Κεραμική Μεμβράνη

Σειρά Evolve

Οι κεραμικές μεμβράνες παραθύρων αποτελούν τις καλύτερες επιλογές υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας. Παρέχουν μεγαλύτερο βαθμό απόρριψης υπέρυθρων χωρίς βαφές, μέταλλο ή άνθρακα.

Μεμβράνη Carbon

Σειρά Carbon & CXP™

Η Sun Tek προσφέρει δύο σειρές προϊόντων με χαρακτηριστικά της τεχνολογίας του Carbon: την Σειρά CXP και την Σειρά Carbon.

Βαμμένη Μεταλλική Μεμβράνη

Σειρά High Performance

Η High Performance της Sun Tek αποτελεί μία υβριδική επιμεταλλωμένη μεμβράνη με την ποιότητα της κατασκευής της να έχει δικαιωθεί στον χρόνο.

Βαμμένη Ανθρακί Μεμβράνη

Σειρά Standard & Standard Pro

Αν ενδιαφέρεστε για μια αλλαγή στο στυλ με την απόχρωση της μεμβράνης σας, τότε η Σειρά είναι αυτό που χρειάζεστε.

Σφραγίδα Σύστασης

Ασφαλή και αποτελεσματική Προστασία από τον Ήλιο

Υπό τη επίβλεψη διάσημων ειδικών οι οποίοι υπηρετούν εθελοντικά στην Επιτροπή Φωτοβιολογίας, η Σφραγίδα Σύστασης χορηγείται σε μία πληθώρα προϊόντων τα οποία πληρούν τα κριτήρια για ασφαλή και αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο.

Η SunTek Films είναι περήφανη αποδέκτης αυτής της σφραγίδας στην συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων της.

Skin cancer foundation recomends logo

SunTek επίδειξη ασφάλειας και προστασίας μεμβρανών τζαμιών

Αυτό το βίντεο είναι μία επίδειξη του πως μπορείτε να ενδυναμώσετε γυαλί προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο/στρώμα προστασίας με την μεμβράνη SunTek 13 χιλιοστών Ασφάλειας και Προστασίας. Για να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσατε με την SunTek Hellas ή με τον αντιπρόσωπο πωλήσεών σας.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.