Ματ Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος

Η Ασπίδα Του Αυτοκινήτου Για Ματ Φινιρίσματα

H Ματ Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος φέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με την Διαφανή Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό ματ αποτέλεσμα. Μπορεί να αναμιχθεί με το ματ χρώμα του αυτοκινήτου και να αλλάξει τα φινιρίσματα γυαλιστερών χρωμάτων. Όπως και να ‘χει, η Ματ Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος αποτελεί αναβάθμιση για την αυτοκινητοβιομηχανία και σε αυτό έχουν συμβάλλει η εύκολη τοποθέτησή της και η θετική ανταπόκριση των πελατών.

Κάθε επίστρωση αυτής της Μεμβράνης είναι κατασκευασμένη ώστε να αντέχει στον χρόνο. Από την επανατοποθετούμενη κόλλα μέχρι και την τελική της στρώση, η οποία έχει την ιδιότητα της αυτοθεραπείας, την υποστηρίζουμε με την εγγύηση που ισχύει για 5 χρόνια.

Πέρα από την μεμβράνη, ωστόσο, και για να εξασφαλίσουμε ιδανικά αποτελέσματα, παρέχουμε και το αποκλειστικό λογισμικό TruCut™ για σίγουρη και επαγγελματική τοποθέτηση. Με το εύκολο πρόγραμμα εγκατάστασης και την εκτενή βιβλιοθήκη παραδειγμάτων, το TruCut™ διευκολύνει την τοποθέτηση της Μεμβράνης ώστε να εφαρμόζει με ακρίβεια στο αμάξωμα του οχήματος.

Διαφανή Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος – Πλεονεκτήματα

Η Ασπίδα Του Αυτοκινήτου Για Ματ Φινιρίσματα

Ανθεκτικότητα στους λεκέδες

Οι τόνοι του χρώματος παραμένουν πιστοί στην αρχική τους απόχρωση χάρη στην εξελιγμένη προστασία από το κιτρίνισμα και λεκέδες όπως βρωμιά, βενζίνη, πίσσα και έντομα.

Εντυπωσιακή Διάρκεια στον Χρόνο

Τα φινιρίσματα του αυτοκινήτου παραμένουν καινούργια και αψεγάδιαστα για περισσότερο διάστημα με μία Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος που λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια σε φθορές από πέτρες, αλάτι και διάφορα άλλα χαλάσματα.

Αυτό αποκατάσταση

Η επιδιόρθωση γρατζουνιών γίνεται παιχνιδάκι καθώς η Μεμβράνη χρησιμοποιεί την θερμότητα της μηχανής του αυτοκινήτου ή θερμότητα από τον ήλιο για την επισκευή της.

Καινοτόμο Φινίρισμα

Η Ματ Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος προσφέρει ματ φινιρίσματα και μπορεί ακόμη και να μεταμορφώσει τα γυαλιστερά χρώματα ενός αυτοκινήτου, χαρίζοντας ένα καινούργιο στυλ.

Εγγύηση

Ο κατασκευαστής με μία εγγύηση που ισχύει για πέντε (5) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του Προϊόντος εγγυάται την πώληση και εφαρμογή της σειράς SunTek® Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος (PPF Matte) που καλύπτει φθορές, θολούρες, αλλοιώσεις χρώματος που οφείλονται αποκλειστικά σε κατασκευαστικό ελάττωμα ή σε κατασκευαστικά υλικά.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Επικοινωνήστε με αντιπρόσωπο του εργοστασίου ή με πιστοποιημένο προμηθευτή για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση του προϊόντος.

Τοποθέτηση

Οι έμποροι της Sun Tek μέσω της πρόσβασης τους στο λογισμικό μας TruCut™ pattern-cutting software μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η μεμβράνη έχει κοπεί με τον σωστό τρόπο ώστε να εφαρμόζει σε κάθε μοντέλο, μάρκα και έτος του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Ποια μεμβράνη προστασίας χρώματος αυτοκινήτου είναι κατάλληλη για σας?

Όλες οι μεμβράνες προστασίας χρώματος SunTek® εμπεριέχουν τα κατοχυρωμένα φινιρίσματά μας και εγκαθίστανται από εμπόρους του δικτύου της SunTek®. Επιλέξτε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα με επίπεδο αντοχής της προτίμησής σας.

Σειρές ΠροϊόντωνΦινιρίσματαΑπόδοσηΑνθεκτικότηταΦινίρισμα
UltraΓυαλιστερό ή ΜατΕξαιρετική αντοχή σε λεκέδες και γρατζουνιές10 χρόνια περιορισμένη εγγύησηΑυτό Aποκατάσταση HydroResist™
ClearΓυαλιστερόΚαλή αντοχή σε λεκέδες και γρατζουνιές5 χρόνια περιορισμένη εγγύησηΑυτό Aποκατάσταση
MatteΜατΚαλή αντοχή σε λεκέδες και γρατζουνιές5 χρόνια περιορισμένη εγγύησηΑυτό Aποκατάσταση
Το αποκλειστικό λογισμικό TruCut™ της SunTek για κοπή πατέντων είναι διαθέσιμο για όλες τις σειρές προϊόντων

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Συχνές Ερωτήσεις

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.