Διαφανής Μεμβράνη Για Την Προστασία Του Χρώματος

Γυαλιστερή Άμυνα Ενάντια Σε Οδικές Φθορές

Οι Διαφανείς Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος του Αυτοκινήτου σας από την Sun Tek προσφέρουν ένα σχεδόν αόρατο στρώμα υψηλής προστασίας, με γυαλιστερά φινιρίσματα που βοηθούν ενάντια στην απομάκρυνση των μεγαλύτερων εχθρών του χρώματος: πέτρες, αλάτι, έντομα και οδικά χαλάσματα.

Οι επιστρώσεις αυτής της πρωτοποριακής μεμβράνης έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι διαφανείς, με την τελική στρώση να προσφέρει παραπάνω προστασία και με την δυνατότητα της αυτοθεραπείας μέσω της θερμότητας από τον ήλιο ή από την μηχανή του αυτοκινήτου.

Υποστηρίζουμε την πρωτοποριακή τεχνολογία της Μεμβράνης αυτής με μία ορισμένου χρόνου πενταετή (5) εγγύηση* συνδυασμένη με το αποκλειστικό λογισμικό μας TruCut™ , το οποίο εξασφαλίζει την σωστή τοποθέτηση της PPF C.

Διαφανής Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος – Πλεονεκτήματα

Γυαλιστερή Άμυνα Ενάντια Σε Οδικές Φθορές

Ανθεκτικότητα στους λεκέδες

Οι τόνοι του χρώματος παραμένουν πιστοί στην αρχική τους απόχρωση χάρη στην εξελιγμένη προστασία από το κιτρίνισμα και τους λεκέδες όπως βρωμιά, βενζίνη, πίσσα και έντομα.

Εντυπωσιακή Διάρκεια στον Χρόνο

Τα φινιρίσματα του αυτοκινήτου παραμένουν καινούργια και αψεγάδιαστα για περισσότερο χρονικό διάστημα με μία Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος που λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια σε φθορές από πέτρες, αλάτι και διάφορα άλλα χαλάσματα.

Αυτό αποκατάσταση

Η επιδιόρθωση γρατζουνιών γίνεται παιχνιδάκι καθώς η Μεμβράνη χρησιμοποιεί την θερμότητα της μηχανής του αυτοκινήτου ή θερμότητα από τον ήλιο για την επισκευή της.

Σχεδόν Αόρατη

Η Διαφανής Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος είναι οπτικά διαφανής με τις κατάλληλες διαστάσεις για συνεχή κάλυψη.

Εγγύηση

Ο κατασκευαστής με μία εγγύηση που ισχύει για πέντε (5) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του Προϊόντος εγγυάται την πώληση και εφαρμογή της σειράς SunTek® Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος (PPF C) που καλύπτει φθορές, θολούρες, αλλοιώσεις χρώματος που οφείλονται αποκλειστικά σε κατασκευαστικό ελάττωμα ή σε κατασκευαστικά υλικά.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Επικοινωνήστε με αντιπρόσωπο του εργοστασίου ή με πιστοποιημένο προμηθευτή για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση του προϊόντος.

Τοποθέτηση

Οι έμποροι της Sun Tek μέσω της πρόσβασης τους στο λογισμικό μας TruCut™ pattern-cutting software μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η μεμβράνη έχει κοπεί με τον σωστό τρόπο ώστε να εφαρμόζει σε κάθε μοντέλο, μάρκα και έτος του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Ποια μεμβράνη προστασίας χρώματος αυτοκινήτου είναι κατάλληλη για σας?

Όλες οι μεμβράνες προστασίας χρώματος SunTek® εμπεριέχουν τα κατοχυρωμένα φινιρίσματά μας και εγκαθίστανται από εμπόρους του δικτύου της SunTek®. Επιλέξτε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα με επίπεδο αντοχής της προτίμησής σας.

Σειρές ΠροϊόντωνΦινιρίσματαΑπόδοσηΑνθεκτικότηταΦινίρισμα
UltraΓυαλιστερό ή ΜατΕξαιρετική αντοχή σε λεκέδες και γρατζουνιές10 χρόνια περιορισμένη εγγύησηΑυτό Aποκατάσταση HydroResist™
ClearΓυαλιστερόΚαλή αντοχή σε λεκέδες και γρατζουνιές5 χρόνια περιορισμένη εγγύησηΑυτό Aποκατάσταση
MatteΜατΚαλή αντοχή σε λεκέδες και γρατζουνιές5 χρόνια περιορισμένη εγγύησηΑυτό Aποκατάσταση
Το αποκλειστικό λογισμικό TruCut™ της SunTek για κοπή πατέντων είναι διαθέσιμο για όλες τις σειρές προϊόντων

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Συχνές Ερωτήσεις

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.