Αυτοκίνητο και Κτίριο
Απόχρωση και Προστασία
Μεμβράνες Τζαμιών

Αποδεδειγμένη απόδοση σε μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών και στυλ

Στυλ

Προσαρμοσμένη εμφάνιση

Εσωτερικό

Προστατεύστε από ρωγμές

Υγεία

Αποκλείστε τις επιβλαβείς ακτίνες UV

Ανεση

Λιγότερη θερμότητα και λάμψη

Ασφάλεια

Ιδιωτικότητα

Μεμβράνες παραθύρων
Ανακαλύψτε νέες δυνατότητες

Είναι καταπληκτικό το τι μπορεί να κάνει η προσεκτικά σχεδιασμένη τεχνολογία ενός λεπτού στρώματος μεμβράνης SunTek: μεταμορφώνει ένα όχημα ή κτίριο σε μία εικαστική δήλωση, βοηθά στον έλεγχο των διαφόρων επιδράσεων του ηλίου χωρίς να εμποδίζει το φυσικό φως, βοηθά στη προστασία κατά κινδύνων και ατυχημάτων, και κάνει το γκράφιτι να αφαιρείται ευκολότερα. Εξερευνήστε τις αυτοκινητιστικές, κατοικητικές και εμπορικές σειρές προϊόντων μας για να ανακαλύψετε όλα αυτά που οι μεμβράνες SunTek μπορούν να κάνουν πραγματικότητα.

Μεμβράνες Αυτοκινήτων

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα από μεταλλικές και υβριδικές σειρές μεμβρανών αυτοκινήτων. Όλες οι σειρές μας είναι παρασκευασμένες με σχολαστικά ελεγμένα υλικά ώστε να προσφέρουν τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, και βέλτιστη εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση.

Μεμβράνες εμπορικών κτιρίων

Όλα τα κτίρια μπορούν να βελτιωθούν με στρατηγικές τοποθετήσεις μεμβρανών. Αναβαθμίστε την αξία της ιδιοκτησίας σας και των σχέσεών σας με τους ενοικιαστές εφαρμόζοντας οικονομικές λύσεις ασφάλειας, θέρμανσης, αντηλιάς, ιδιωτικότητας και διακόσμησης.

Μεμβράνες Κτιρίων

Στην SunTek σχεδιάζουμε για την βέλτιστη άνεση, την ιδιωτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας του απαιτητικού ιδιοκτήτη και καταστηματάρχη. Επιλέξτε αντανακλαστική -ή μη- εγκατάσταση, εσωτερική ή εξωτερική, διακριτική ή τολμηρή.

Σφραγίδα Σύστασης

Ασφαλή και αποτελεσματική Προστασία από τον Ήλιο

Υπό τη επίβλεψη διάσημων ειδικών οι οποίοι υπηρετούν εθελοντικά στην Επιτροπή Φωτοβιολογίας, η Σφραγίδα Σύστασης χορηγείται σε μία πληθώρα προϊόντων τα οποία πληρούν τα κριτήρια για ασφαλή και αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο.

Η SunTek Films είναι περήφανη αποδέκτης αυτής της σφραγίδας στην συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων της.

Skin cancer foundation recomends logo

Εξομοιωτής τοποθετημένων μεμβρανών παραθύρων αυτοκινήτων

Επιλέξτε χρώμα και τύπο οχήματος. Κατόπιν παρατηρήστε τις διαφορετικές ποσοστιαίες διαπερατότητες φωτός (Μεταφορές Μεταβλητού Φωτός, VLT) όπως αυτές θα φαίνονταν στην μπροστινή, πλάγια και πίσω μεριά του οχήματός σας.

Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος

Mακροπρόσθεσμη καταπολέμηση της καθημερινής φθοράς της βαφής του αυτοκινήτου

Αυτοθεραπεία

Η μεμβράνη προστασίας χρώματος της SunTek είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί ένα ισχυρό, αξιόπιστο στρώμα προστασίας από ζημιές, που προκαλούνται από πέτρες, αλάτι, έντομα και άλλα συντρίμμια στο δρόμο. Η αυτοθεραπευτική τεχνολογία της επιδιορθώνει τις γρατσουνιές με θερμότητα από τον ήλιο ή τον κινητήρα.

Με Την Υποστήριξη Του TruCut ™

Το αποκλειστικό λογισμικό κοπής μοτίβου TruCut ™ της SunTek εξασφαλίζει ιδανική εφαρμογή και ομαλή εγκατάσταση. Είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα με ισχυρά εργαλεία σχεδίασης και μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη συγκεκριμένων μοτίβων που έχουν διαμορφωθεί για να ταιριάζουν με τη συγκεκριμένη μάρκα, μοντέλο και έτος του οχήματος.

HydroResist™ Top Coat

Η εξωτερική επίστρωση της μεμβράνης προστασίας χρώματος SunTek αυξάνει την αντοχή στους λεκέδες και διατηρεί υψηλή γυαλάδα ή ματ φινίρισμα περιορίζοντας την επιφανειακή συσσώρευση νερού και ρύπων. Παράγεται αποκλειστικά από την EastmanPerformanceFilms, LLC.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο SunTek

Όπου και να βρίσκεστε, το δίκτυο εμπόρων μεμβρανών Suntek μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή μεμβράνης, σε μεθόδους εγκατάστασης, εργαλεία και παράδοση. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν εγκαταστάτη μεμβρανών SunTek στην περιοχή σας.

Γίνετε Μέλος Του Δικτύου Αντιπροσώπων Μας

Ως μέλος του δικτύου αντιπροσώπων της SunTek έχετε πλήρη πρόσβαση στα προηγμένα προϊόντα, εργαλεία και πόρους μας. Ελάτε μαζί μας για να χτίσετε την ικανοποίηση των πελατών σας και την επιτυχία σας, χωρίς να υπονομεύσετε την ελευθερία που χρειάζεστε για τη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Image of a SunTek worker