Βαμμένη Μεταλλική Μεμβράνη

Σειρά High Performance

Η High Performance της Sun Tek αποτελεί μία υβριδική επιμεταλλωμένη μεμβράνη με την ποιότητα της κατασκευής της να έχει δικαιωθεί στον χρόνο. Η ανακλαστική ποιότητα αυτής της μεμβράνης καθώς και τα οφέλη της απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία μπορούν να εντοπιστούν ακόμα κι από την εξωτερική όψη του οχήματος.

Η σειρά High Performance , επίσης, είναι η σειρά της Sun Tek η οποία προσφέρει τις περισσότερες χρωματικές επιλογές με 11 επιλογές σε ανθρακί χρώμα, μπρούτζινο και μπλε. Αποτελεί άριστη επιλογή για οδηγούς που αναζητούν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και τους ενδιαφέρει η απόχρωση αυτή που παρέχει μια εμφάνιση εξαιρετικής προτίμησης και ξεπερνάει τις αποχρώσεις του μαύρου.

Στον δρόμο, οι οδηγοί με την απόχρωση High Performance επωφελούνται από την μείωση της αντανάκλασης αλλά και από την βελτιωμένη άνεση της καμπίνας τους. Επιπλέον, ανάλογα με το χρώμα και το επίπεδο της ορατής ακτινοβολίας (VLT) που θα επιλέξετε, οι επιβάτες καθώς και τα εσωτερικά φινιρίσματα του αυτοκινήτου σας προστατεύονται κατά 98% ή και περισσότερο από την ηλιακή ακτινοβολία.

Μεταλλική Μεμβράνη – Πλεονεκτήματα

Αποδεδειγμένη Τεχνολογία

Μια υβριδική κατασκευή από βαμμένο μέταλλο επιστρώνει πολλαπλά υλικά μέσα σε μια λεπτή μεμβράνη με σκοπό την αξιόπιστη ποιότητα και απόδοση της.

Ποικιλία Χρωμάτων

Συμπληρώστε οποιαδήποτε φινιρίσματα βαφής αλλά και το στυλ του οχήματός σας με μία ποικιλία αποχρώσεων σε ανθρακί, μπρούτζινο και μπλε χρώμα.

Οπτική Καθαρότητα

Η θαμπάδα και η επίδραση της ομίχλης δεν παρεμποδίζει την ορατότητα. Η εικόνα του δρόμου και του τοπίου παραμένει καθαρή και ευδιάκριτη.

Άνεση στην Οδήγηση

Μειώνει την αντανάκλαση και απομακρύνει την εξωτερική θερμότητα.

Εγγύηση

Η εγγύηση του Κατασκευαστή καλύπτει τα προϊόντα από το ξεθώριασμα, το ξεφλούδισμα, το σπάσιμο, την κακή ποιότητα της κόλλας και τον διαχωρισμό των στρώσεων της μεμβράνης.

Τοποθέτηση

Οι έμποροι της Sun Tek μέσω της πρόσβασης τους στο λογισμικό μας TruCut™ pattern-cutting software μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η μεμβράνη έχει κοπεί με τον σωστό τρόπο ώστε να εφαρμόζει σε κάθε μοντέλο, μάρκα και έτος του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Εξομοιωτής τοποθετημένων μεμβρανών παραθύρων αυτοκινήτων

Επιλέξτε χρώμα και τύπο οχήματος. Κατόπιν παρατηρήστε τις διαφορετικές ποσοστιαίες διαπερατότητες φωτός (Μεταφορές Μεταβλητού Φωτός, VLT) όπως αυτές θα φαίνονταν στην μπροστινή, πλάγια και πίσω μεριά του οχήματός σας.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.