Βαμμένη Ανθρακί Μεμβράνη

Σειρά Standard & Standard Pro

Αν ενδιαφέρεστε για μια πρωτοποριακή αλλαγή στο στυλ που συνοδεύει την απόχρωση της μεμβράνης σας, τότε η Σειρά Standard & Standard Pro κατασκευασμένη από την οικονομική τεχνολογία βαμμένου ανθρακί χρώματος είναι αυτό που χρειάζεστε.

Είτε κοιτάζετε το όχημά σας εξωτερικά είτε εσωτερικά αυτές οι δύο σειρές απόχρωσης προσφέρουν ένα ματ, μη ανακλαστικό ανθρακί τόνο και φέρουν τα ίδια πλεονεκτήματα που παρέχουν αντίστοιχα τα σκιερά μέρη, όπως επιπλέον απομόνωση, μειωμένη αντανάκλαση, λιγότερη θερμότητα και κατά 98% ή και περισσότερη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ανθρακί Μεμβράνη – Πλεονεκτήματα

Ιδιωτικότητα & Στυλ

Η κατασκευή της βαμμένης ανθρακί μεμβράνη δημιουργεί την αίσθηση της ιδιωτικότητας και προσδίδει στα παράθυρα του αυτοκινήτου μία πιο “σκοτεινιασμένη” εμφάνιση.

Χαμηλή Αντανάκλαση

Ποικιλία αποχρώσεων, όλες χωρίς την ανακλαστική επίδραση και χωρίς να καθρεφτίζουν είτε κοιτάζετε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό του οχήματός σας.

Οπτική Καθαρότητα

Η θαμπάδα και η επίδραση της ομίχλης δεν παρεμποδίζει την ορατότητα. Η εικόνα του δρόμου και του τοπίου παραμένει καθαρή και ευδιάκριτη.

Επιπλέον Άνεση

Η συγκεκριμένη απόχρωση δημιουργεί επιπλέον “σκιά” και δροσιά και παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ανάκλαση, θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία χαρίζοντας την βέλτιστη άνεση.

Εγγύηση

Η εγγύηση του Κατασκευαστή καλύπτει τα προϊόντα από το ξεθώριασμα, το ξεφλούδισμα, το σπάσιμο, την κακή ποιότητα της κόλλας και τον διαχωρισμό των στρώσεων της μεμβράνης. Η Σειρά Standard Pro παρέχει μία διά βίου Εγγύηση και η Σειρά Standard μια Εγγύηση που ισχύει για τρία (5) χρόνια από την ημερομηνία εγκατάστασης της.

Τοποθέτηση

Οι έμποροι της Sun Tek μέσω της πρόσβασης τους στο λογισμικό μας TruCut™ pattern-cutting software μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η μεμβράνη έχει κοπεί με τον σωστό τρόπο ώστε να εφαρμόζει σε κάθε μοντέλο, μάρκα και έτος του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Εξομοιωτής τοποθετημένων μεμβρανών παραθύρων αυτοκινήτων

Επιλέξτε χρώμα και τύπο οχήματος. Κατόπιν παρατηρήστε τις διαφορετικές ποσοστιαίες διαπερατότητες φωτός (Μεταφορές Μεταβλητού Φωτός, VLT) όπως αυτές θα φαίνονταν στην μπροστινή, πλάγια και πίσω μεριά του οχήματός σας.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.