Μεμβράνη Carbon

Σειρά Carbon & CXP™

Η Sun Tek προσφέρει δύο σειρές προϊόντων με χαρακτηριστικά της τεχνολογίας του Carbon: την Σειρά CXP και την Σειρά Carbon. Για βέλτιστη απόδοση και πολυτελή οχήματα σας προτείνουμε την μικρό-υβριδική, χωρίς μέταλλα τεχνολογία του Carbon της Σειράς CXP.

Οποιαδήποτε σειρά επιλέξετε να τοποθετήσετε, να είστε σίγουροι ότι η συγκεκριμένη μεμβράνη αντέχει στο πέρασμα του χρόνου. Είναι μη ανακλώμενη, σε πλούσια σκούρα έκδοση και καλύπτεται από τον Κατασκευαστή με την ορισμένου χρόνου εγγύηση, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας ενάντια στο ξεθώριασμα. Και οι δύο μεμβράνες εμποδίζουν κατά 99% την βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία.

Η διαφορά ανάμεσα στην CXP και στην Carbon είναι ότι η CXP διατηρεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την άνεση του εσωτερικού του αυτοκινήτου και παρεμποδίζει περισσότερο την ηλιακή ενέργεια. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει καλύτερη απομάκρυνση της θερμότητας και μείωση της αντανάκλασης, το οποίο ωφελεί τους οδηγούς που περνάνε πολλές ώρες στον δρόμο και ανησυχούν για την διατήρηση της καλής κατάσταση της καμπίνας και επιθυμούν προστασία από το ξεθώριασμα ή προτιμούν μία σημαντική διαφορά στην θερμοκρασία μετά την αναβάθμιση του απλού τζαμιού του αυτοκινήτου σε μεμβράνη.

Μεμβράνη Carbon – Πλεονεκτήματα

Πρωτοποριακή Τεχνολογία

Κατασκευασμένη ώστε να πληροί τις σύγχρονες ανάγκες, με την χωρίς μέταλλα μικρό-υβριδική τεχνολογία σε απόχρωση Carbon.

Ανθεκτικότητα στο ξεθώριασμα

Διαμορφωμένη επιστημονικά για ένα απόλυτα μαύρο, μη ανακλώμενο φινίρισμα που δεν ξεθωριάζει στον χρόνο.

Προηγμένη Προστασία

Απομακρύνει την ηλιακή θερμότητα και την υπέρυθρη ακτινοβολία με αποτέλεσμα μια πιο δροσερή και άνετη οδήγηση με χαμηλό κίνδυνο ξεθωριάσματος και φθορών.

Ξεκάθαρη Επικοινωνία

Η χωρίς μέταλλα μεμβράνη δεν παρεμβάλει με το σύστημα πλοήγησης GPS, το ψηφιακό ραδιόφωνο, τα κινητά τηλέφωνα και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές του αυτοκινήτου σας.

Εγγύηση

Η εγγύηση του Κατασκευαστή καλύπτει τα προϊόντα από το ξεθώριασμα, το ξεφλούδισμα, το σπάσιμο, την κακή ποιότητα της κόλλας και τον διαχωρισμό των στρώσεων της μεμβράνης.

Τοποθέτηση

Οι έμποροι της Sun Tek μέσω της πρόσβασης τους στο λογισμικό μας TruCut™ pattern-cutting software μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η μεμβράνη έχει κοπεί με τον σωστό τρόπο ώστε να εφαρμόζει σε κάθε μοντέλο, μάρκα και έτος του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Εξομοιωτής τοποθετημένων μεμβρανών παραθύρων αυτοκινήτων

Επιλέξτε χρώμα και τύπο οχήματος. Κατόπιν παρατηρήστε τις διαφορετικές ποσοστιαίες διαπερατότητες φωτός (Μεταφορές Μεταβλητού Φωτός, VLT) όπως αυτές θα φαίνονταν στην μπροστινή, πλάγια και πίσω μεριά του οχήματός σας.

Συμβουλευτείτε μας

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουρη/ος ποια μεμβράνη ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε βοήθεια στην επιλογή μεμβράνης, την τοποθέτηση και σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας.